Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Es busquen 20 joves a Catalunya

Es busquen 20 joves a Catalunya

Escrito por Redacción TNI el 11/04/2017 a las 20:50:39
1668

Des del 13 de març fins al 14 de maig estarà oberta a www.atipics.cat la convocatòria d'Atípics, el programa d'emprenedoria per a joves d'entre 18 i 29 anys residents a Catalunya que vulguin posar en marxa idees amb impacte positiu, és a dir, idees que persegueixin la creació de valor econòmic, social i/o mediambiental.

 

Els 20 joves Atípics seleccionats s'anunciaran el 19 de maig, i aquests hauran d'estar inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil almenys des d'un dia abans que comenci el programa, el 6 juny 2017.

 

Els joves Atípics participaran durant set mesos en un programa totalment gratuït d'acompanyament amb el qual aconseguiran construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d'èxit.

 

Al llarg del programa gaudiran d'una metodologia de formació i orientació 100% experimental que garanteix un procés transformador per a ells i per als seus projectes.

 

Gran part del programa serà residencial i consistirà en 12 trobades en les quals els emprenedors conviuran un total de 48 dies a l'Alberg de Cabrera de Mar amb l'objectiu d'afavorir la 'co-creació' i el desenvolupament d'una xarxa sòlida i duradora.

 

Els participants tindran l'oportunitat de presentar en públic el seu projecte al DemoDay, i 10 d'ells rebran un premi de 3.000 € cadascun per invertir en el llançament del seu projecte.

 

Verkami allotjarà les campanyes de crowdfunding que cada un dels 20 participants desenvoluparà a partir del mes d'octubre d'aquest any, un cop hagin construït un projecte sòlid durant els mesos de juny a setembre.

 

A més els participants tindran accés il·limitat durant 6 mesos a la gran oferta de cursos que hi ha a Foxize.

 

Al programa estan involucrats més de 40 professionals de prestigi, entre docents, mentors i inspiradors, tots ells pertanyents a l'àmbit de l'emprenedoria responsable.

 

El programa està produït per Roots for Sustainability i està impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, a través de la iniciativa del Fons Social Europeu de Garantia Juvenil.. A més compta amb el suport de Bankia i la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

 

Vídeos Atípics