Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. ELTICA, Màster de formació en Electricitat i Electrònica de l'automòbil

ELTICA, Màster de formació en Electricitat i Electrònica de l'automòbil

Escrito por Redacción TNI el 19/07/2023 a las 20:57:46
1015

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible (Martorell),  assumirà el lideratge del programa del Màster en Electricitat i Electrònica de l’Automòbil. ELTICA a partir del proper curs 2023-2024. El seu objectiu principal serà la qualificació i millora professional dels participants, així com facilitar la seva inserció laboral en aquesta indústria en expansió.  

 

El Màster de Formació Permanent en Electricitat i Electrònica de l'Automòbil (ELTICA) té com a objectiu formar professionals experts en el disseny de sistemes elèctrics i electrònics per a l'automoció. Amb la creixent digitalització i electrificació de la indústria automobilística, aquest màster aborda un repte prioritari per al sector.  

 

El sector de l'automòbil és una activitat estratègica per a les economies dels països enriquits i, de forma creixent, també per als països amb economies emergents. Cal destacar que el sector genera 2,3 milions de llocs de treball directes i 10 milions d'indirectes a Europa. A escala mundial ocupa, aproximadament, 100 milions de persones.

 

Espanya és el 2n fabricant europeu de vehicles i el 8è en l'àmbit mundial. El mercat de l'automòbil es troba en un període disruptiu on les necessitats i preocupacions dels seus clients requereixen un alt esforç d'innovació per part dels fabricants i empreses associades, un fet que es tradueix en un augment de la complexitat dels sistemes electrònics i les funcions integrades al cotxe. És per aquest motiu que les empreses del sector tenen la necessitat d'incorporar perfils capaços d'adaptar-se a la creixent digitalització i electrificació de la indústria automobilística sense perdre de vista les tecnologies clàssiques.

 

En aquest context, el màster en Electricitat i Electrònica de l'Automòbil. ELTICA ofereix una formació especialitzada, actualitzada i amb un enfocament clarament pràctic. El seu objectiu és doble: facilitar la incorporació laboral en el sector i accelerar el desenvolupament professional d'aquelles persones que ja en formen part o volen actualitzar el seu perfil respecte a les últimes tendències tecnològiques.

 

Per competir en aquesta indústria global i innovadora, els fabricants de vehicles requereixen professionals altament qualificats en el disseny de sistemes elèctrics i electrònics. És per això que aquest màster es converteix en una excel·lent oportunitat de desenvolupar-se professionalment en el sector de la mobilitat, tant en àmbit nacional com internacional.

 

Aquest màster proporciona l'equilibri perfecte de coneixements teoricopràctics requerits per la indústria, així com la possibilitat de realitzar pràctiques professionals amb alguns dels nostres partners durant el desenvolupament del programa.

 

 

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible ha programat una sessió informativa online per al pròxim dimecres 19 de Juliol a les 18h.

 

Cal inscripció prèvia: