Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Els nous reptes de les empreses de telecomunicació, lema del DMT 2021

Els nous reptes de les empreses de telecomunicació, lema del DMT 2021

Escrito por Redacción TNI el 27/04/2021 a las 11:50:21
971

El Dia Mundial de les Telecomunicacions, que es commemora a Feceminte des de 1967, se celebra enguany en format de trobada digital, DMT2021, per exigències de l’entorn Covid19.

 

Sota el lema “Els nous reptes de les empreses de telecomunicació”, experts en l’aplicació pràctica de la tecnologia, aprofundiran en el 5G i les zones de baixes desitat de població, la importància dels desplegaments de FO o l’evolució cap a les ciutats, els edificis i les llars connectades, entre d’altres.  Els nous desplegaments de tecnologies i infraestructures comporten nous espais per a l’activitat empresarial. Les empreses han de saber interpretar-los i detectar els reptes per al seu negoci. En aquest sentit, és fonamental la capacitat de les empreses per adaptar-se i evolucionar segons les condicions del seu entorn i aportar solucions.

 

Intervindran Cristina Campillo, subdirectora d’Infraestructures Digitals i Comunicacions Electròniques de la Generalitat de Catalunya; Christopher Gehlen, CEO & Co-founder de Neutroon; Sergio Hernández, president de Smartech Cluster i membre del comitè de govern de KNX i Rosa Paradell, directora de desenvolupament de negoci d’innovació d’i2Cat.

Es comptarà també amb la participació de David Ferrer, del secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, i d’Antoni Cañete, president de PIMEC.

 

Col·laboren en l’organització de l’acte l’ APTICC (Associació de Professionals TIC de Catalunya), Cecable (Centre d’Estudis sobre el Cable), COEINF (Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica), GrausTIC (ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya) i Telecos.cat (Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació).