Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El Tecnocampus acull per segon any la celebració a Catalunya del Dia Mundial de la Televisió

El Tecnocampus acull per segon any la celebració a Catalunya del Dia Mundial de la Televisió

Escrito por Redacción TNI el 17/11/2015 a las 00:03:04
2475

El Clúster Audiovisual de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus organitzen el proper divendres 20 de novembre el Dia Mundial de la Televisió a Catalunya, en col·laboració amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, el Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Xarxa de Televisions Locals, M1TV, Lavinia, Clack i el diari ARA. Serà la segona edició del TecnoCampus, després de la celebrada l'any passat

 

El Dia Mundial de la Televisió és una celebració internacional impulsada per l’Assemblea de les Nacions Unides. L’acte que es farà al TecnoCampus vol abordar el mitjà a partir de la visió de diversos actors. Hi participaran periodistes, comunicadors audiovisuals, tècnics, reguladors, productors, gestors de mitjans de comunicació, professors universitaris i polítics, que reflexionaran sobre com és el mitjà avui i quines perspectives té de cara al futur.

 

Després de la benvinguda de l’alcalde de Mataró, David Bote, i del comitè organitzador, l’acte s’articularà al voltant de tres taules de debat. La primera durà per títol “La televisió que ve: Quines són les tendències” i hi participaran Àlex Martínez (Movistar+), Pere Vila (TVE), Sergi Vicente (BTV) Martí Patxot (CCMA) i Rubén Mayoral (El Terrat); Salvador Alsius, vicepresident del consell de l’Audiovisual de Catalunya, en serà el moderador. La segona taula abordarà la formació, amb el títol “Les universitats produeixen el perfil adequat per a les noves oportunitats de l’audiovisual?”. Comptarà amb la presència de Enric Marín (Universitat Autònoma de Barcelona), Carme Basté (Universitat Ramon Llull), Jordi Balló (Universitat Pompeu Fabra) i Àlex del Olmo (TecnoCampus); en aquets cas, el moderador serà Antoni Esteve, president del Grup Lavinia.

 

Finalment, en la tercera taula, titulada “La televisió canvia: què en pensen els polítics?”, hi participaran membres dels grups parlamentaris: Sergi Sabrià (Junts pel Sí), David Mejía (Ciutadans), Alícia Romero (PSC), Marta Ribas (Catalunya Sí que es Pot), Santiago Rodríguez (Partit Popular de Catalunya) i Antonio Baños (CUP); el president de Gestmusic, Tinet Rubira, serà el moderador d’aquesta tercera i última taula.

 

El ponent final de la jornada serà Albert Om, periodista, presentador i director de programes de ràdio i televisió que ha treballat en mitjans com TV3 i RAC1, entre d’altres, i que actualment col·labora en el diari Ara.

 

La informació completa de l’acte del Dia Mundial de la Televisió de Catalunya així com els formularis d’inscripció per assistir-hi com a públic, estan disponibles al web www.diamundialdelatv.com.