Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El nou Esmorzar-Debat intersectorial del CTecno i Barcelona Activa

El nou Esmorzar-Debat intersectorial del CTecno i Barcelona Activa

Escrito por Redacción TNI el 28/06/2015 a las 20:46:41
2051

El proper dijous 16 de juliol de 2015 tindrà lloc un nou Esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i el patrocini de Barcelona Activa. Sota el títol “Gamification: tecnologia i joc com a eina empresarial”, l’acte analitzarà de quina manera l’ús de mecàniques digitals de joc en entorns no lúdics pot potenciar valors com la motivació, la concentració, l’esforç o la fidelització mitjançant tècniques de recompensa i entreteniment.

 

Malgrat els mètodes de treball en equip i dinamització porten molts anys aplicant-se en dinàmiques empresarials, la tecnologia ha evidenciat encara més les seves potencialitats a través de la participació voluntària dels jugadors en un entorn proper al videojoc a través d’eines digitals interactives.

 

A l’acte hi participaran Joan Puigcercós, gerent d’ENTI (Escola de Noves Tecnologies Interactives), Oscar García, soci i consultor en Gamification a Cookie Box, i Sergi Pérez, director de Delivery a Fhios. Alberto Delgado, CEO d’Uanou, s’encarregarà de moderar la taula rodona.

 

Un cop més, l’acte tindrà lloc a les 08:45 h a l’auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (C/ Roc Boronat, 117, 1a planta, 08018, Barcelona).

 

Les inscripcions (gratuïtes) poden realitzar-se a través d’aquest enllaç: www.ctecno.cat/inscripcions-online/