Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El Govern distingeix a la Fundació puntCAT amb la Creu de Sant Jordi

El Govern distingeix a la Fundació puntCAT amb la Creu de Sant Jordi

Escrito por Redacción TNI el 24/07/2018 a las 19:05:36
2291

La portaveu de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, ha anunciat el llistat de personalitats i entitats guanyadores de la Creu de Sant Jordi 2018. Entre les entitats premiades s’hi troba la Fundació puntCAT, que rep la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva tasca de promoció del domini .cat a la xarxa i per haver impulsat la cultura catalana i la normalització de l’ús del català en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

 

“És un honor rebre la Creu de Sant Jordi. Aquest reconeixement ens fa especial il·lusió ja que valora l’entitat com un referent de la promoció de la cultura catalana a Internet”, comenta Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT.

 

L’adjudicació de la Creu de Sant Jordi d’enguany havia quedat suspesa pel govern espanyol arran de l’aplicació del 155 i no havia sigut possible la seva entrega.

 

Enguany, un total de 31 personalitats i 24 entitats han estat les premiades a la Creu de Sant Jordi. Aquest és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya, el qual valora i destaca la promoció i cura de la identitat catalana.


El guardó es creà l’any 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que hagin prestat serveis destacats al país.