Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El Govern acorda renovar els seus representants al patronat de la Fundació Mobile World Capital

El Govern acorda renovar els seus representants al patronat de la Fundació Mobile World Capital

Escrito por Redacción TNI el 05/04/2016 a las 20:19:00
1616

El Govern ha acordat avui renovar els seus representants al patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (FMWCB), l’organisme que gestiona els projectes vinculats a la capitalitat del mòbil. Així, els nous membres en representació de la Generalitat són: la consellera de Presidència, Neus Munté, la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

 

La composició del patronat de la FMWCB és de 15 membres. Els estatuts de la Fundació identifiquen com a patrons fundadors: la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments competents en matèria de telecomunicacions i d’indústria; el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de Red.es; l’Ajuntament de Barcelona; la Fira de Barcelona, i el GSMA, l’entitat organitzadora del Mobile World Congress i que representa els interessos del sector de la telefonia mòbil internacional.

 

La consellera de Presidència és membre del patronat com a patrona fundadora, en tant que és la consellera competent en l’àmbit de les telecomunicacions, mentre que el conseller d’Empresa i Coneixement ho és per les atribucions que li corresponen en matèria d’indústria. La consellera d’Ensenyament, de la seva banda, s’incorpora al patronat per la molta vinculació que tenen amb el seu àmbit d’actuació els projectes impulsats en el marc de la Mobile World Capital.