Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El Clúster MAV organitza el NanoDAY

El Clúster MAV organitza el NanoDAY

Escrito por Agencias Externas el 10/10/2023 a las 15:54:19
408

La Facultat de Física i Química de la Universitat de Barcelona acollirà el proper 9 d’octubre el NanoDAY, una jornada multisectorial sobre la nanociència i la nanotecnologia a Catalunya. Coincidint amb el Dia Internacional de la Nanociència i la Nanotecnologia que se celebra el 9 d’octubre, el Clúster MAV ha organitzat una trobada que servirà per presentar les tendències, casos d’èxit i experiències d’aplicació de la considerada una tecnologia clau per a la indústria del segle XXI.


L’esdeveniment, que serà d’accés gratuït i obert al públic, està adreçada a qualsevol persona o entitat interessada a conèixer el potencial de la nanociència i la nanotecnologia en diferents aplicacions.


PRESENTACIÓ DEL NANOHUB.CAT


La sessió començarà amb la presentació de les tendències i el mapeig de l’ecosistema a Catalunya, a càrrec d’ACCIÓ, i la presentació del II Llibre Blanc de les Nanotecnologies, que duran a terme professionals dels Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB) i de l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la Universitat de Barcelona (IN2UB).


Seguidament, es presentarà el NanoHUB.cat, una plataforma impulsada pel Clúster MAV que té com a objectiu principal connectar organitzacions dedicades o relacionades amb la nanotecnologia per tal d’incrementar-ne la capacitat i competitivitat.


Finalment, es duran a terme diverses presentacions de casos d’èxit d’aplicació en sectors transversals per part de cinc empreses: FutureChromes, Molecular Gate, ColorSensing, Avanzare i Ecopol Tech.


La jornada es celebrarà a l'Aula Magna Enric Casassas de la Facultat de Física i Química de la Universitat de Barcelona i compta amb la col·laboració d'IN2UB i el suport d’ACCIÓ. Per a assistir a la jornada és obligatòria la inscripció prèvia, que es pot efectuar a través d’aquest enllaç.