Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Digitalització del món farmaceutic

Digitalització del món farmaceutic

Escrito por Redacción TNI el 24/03/2015 a las 20:24:09
1906

El proper dijous 26 de març tindrà lloc una nova edició del Cicle d’Esmorzars-networking organitzats pel CTecno amb la col·laboració de Barcelona Activa. Sota el títol “Smart Farma: digitalització al món farmacèutic”, l'acte girarà entorn del paper que juguen les últimes tendències tecnològiques en la consolidació de la transformació de la indústria farmacèutica. Per a aquest sector, que ja s'ha beneficiat en el passat de l'aplicació de les noves tecnologies als seus processos productius, ara és hora de traçar un full de ruta per afrontar la disrupció provocada per la mHealth i les perspectives d’èxit dels projectes d’R+D.

L'acte se celebrarà alineat amb l'Infarma 2015, que tindrà lloc del 24 al 26 de març al recinte firal Gran Via de Barcelona i reunirà el Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, dos esdeveniments de gran importància pel sector a Europa.

Moderat pel Sr. Joan Cornet, Director del Centre de Competència mHealth de la Mobile World Capital de Barcelona, durant l’esdeveniment tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb la participació del Sr. Roberto Martín, IT HealthCare Innovation Head de Bayer España i del Sr. Jordi Oliveras, Gerent de Relacions Corporatives de Sanofi Espanya. L'acte també comptarà amb la participació d'una tercera empresa del sector encara per confirmar.

Un cop més, l’esdeveniment se celebrarà a les 8:45 h a l’auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (C/Roc Boronat, 117, 1a planta, Barcelona).

Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.