Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Com serà la societat en 20 anys

Com serà la societat en 20 anys

Escrito por Redacción TNI el 03/05/2022 a las 18:20:29
763

Les càtedres UPF i UPF de Telefonica arriben aquest any al 20è aniversari. En aquests anys s’han produït molts canvis tecnològics, des del desenvolupament d’internet com una eina de canvi social, la telefonia mòbil, el Big Data, el Blockchain, la intel·ligència artificial o la computació quàntica per citar algunes de les fites més rellevants.

 

Aquestes fites han comportat canvis radicals en tots els aspectes. S’han produït canvis en els comportament de les persones. Hem vist que gràcies a aquestes tecnologies ara parlem de ciutats intel·ligents, cotxes autònoms, internet de les coses o criptomonedes. Hem vist també  que empreses tan sòlides com Kodak o Data General han gairebé desaparegut i que el que es definia fa 20 anys com una simple automatització dels processos de la informació, s’ha convertit amb una digitalització total del nostre dia a dia tant individualment, com col·lectivament com a les empreses. 

 

Per albirà aquest futur, s’està fent un treball conjunt de la càtedra conjunta de Telefònica UPF-UPC de com serà amb la digitalització el futur d’aquí 20 anys.

 

Uns alumnes col·laboradors del projecte han fet una enquesta per que la facin els qui seran protagonistes, es a dir: Vosaltres.

 

Us l’adjunto per si ens poguéssiu fer el favor d’omplir-la. Són 8 -10 minuts

 

https://forms.gle/KePHZuiEGteQLmLj9

 

Moltes gràcies