Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Ciutats de tota Catalunya convidades a sumar-se a la Mobile Week

Ciutats de tota Catalunya convidades a sumar-se a la Mobile Week

Escrito por Agencias Externas el 21/08/2019 a las 11:38:28
1110

Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya han obert una convocatòria per a ampliar la presència de la Mobile Week arreu del territori català. La crida, que s’ha fet a ens municipals i consells comarcals, vol fer créixer aquesta iniciativa, que se celebrarà durant el mes de febrer de l’any vinent i que pretén estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.


Les ciutats interessades a sumar-se a la quarta edició de la Mobile Week hauran de presentar un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment (entre 1 i 3 dies). El termini de recepció de candidatures s’allargarà fins al 15 de setembre. Un equip integrat per membres de MWCapital i responsables del Govern valoraran les propostes presentades i les ciutats seleccionades es comunicaran el proper 17 de setembre.


Mobile Week Catalunya va néixer l’any passat, a iniciativa de la Generalitat, per estendre l’impacte del MWC Barcelona a tot el territori català. L’edició passada es va celebrar a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre, amb 110 ponents, 25 conferències i taules rodones, 15 tallers, 3 exposicions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio i 5 activitats per al públic juvenil o familiar.


La voluntat era replicar al màxim nombre de municipis el model de Mobile Week Barcelona que aquest 2020 arribarà a la seva quarta edició. Aquesta iniciativa innovadora impulsada per MWCapital té per objectiu l’apoderament digital de la ciutadania. Planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.


A Barcelona, la tercera edició va comptar amb més de 100 ponents i 80 activitats pròpies en més de 60 espais públics de la ciutat. Hi van participar l’Ajuntament de Barcelona i més de 200 col·laboradors, entitats locals, espais d’innovació i centres de recerca, entre altres, consolidant-se com un projecte transversal a la ciutat.