Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Cambra de Barcelona i Fibracat TV visibilitzaran el talent femení

Cambra de Barcelona i Fibracat TV visibilitzaran el talent femení

Escrito por Agencias Externas el 20/10/2020 a las 21:30:56
1140

La Cambra de Barcelona, a través de l’Observatori Dona Empresa i Economia, i Fibracat TV han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l’objectiu de realitzar activitats orientades a la promoció i l’apoderament de la dona emprenedora, directiva i empresària en la societat actual, el foment de polítiques d’igualtat, així com també l’impuls de la presència de la dona en el sector STEM.


L’acord estableix que la Cambra de Barcelona i Fibracat TV realitzaran accions per posar en valor l’empoderament femení i potenciar l’increment de la presència de la dona als llocs de presa de decisió.


Per una banda, Fibracat TV promourà a través del seu canal de televisió la visibilitat de dones empresàries i professionals, i difondrà contingut que reflecteixi els valors de la paritat i igualtat de la dona en el món empresarial, la filosofia ODEE i la importància de la presència de les dones en llocs de decisió.


Concretament, Fibracat TV es compromet a fer difusió d’aquells estudis, infografies, articles i accions que porti a terme l’Observatori per tal de donar compliment a la Llei d’Igualtat efectiva de dones i homes.


I per altra banda, l’ODEE s’encarregarà de fomentar la presència i visibilitat de les dones empresàries dins l’entorn econòmic, realitzant jornades i trobades empresarials, estudis, infografies i articles sobre la situació de la dona en el món comercial i empresarial. Així mateixa, també donarà impuls a la Plataforma de la Base de Dades de Conselleres i Directives, amb l’objectiu de posar en valor les capacitats de les dones i incrementar les seves oportunitats en posicions de decisió


L’acord ha estat signat pel president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i la presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista. La vigència del conveni s’allargarà fins a l’octubre de 2022, podent-se prorrogar per a períodes anuals posteriors a aquesta data.


A l’acte de signatura també hi ha assistit la presidenta d’ODEE i vicepresidenta 3a de la Cambra, Roser Xalabarder, la coordinadora executiva de l’ODEE, Laura Llinàs, i la directora de producció  de Fibracat TV, Maria Darnell.