Actualizado el 23/07/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Arrenca una nova edició dels Premis Digitals E-TECH

Arrenca una nova edició dels Premis Digitals E-TECH

Escrito por Redacción TNI el 02/02/2016 a las 19:26:30
2278

Els Premis Digitals E-TECH, nascuts per reconèixer les millors iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies, acaben d'obrir el termini de presentació de candidatures que s'allargarà fins al proper 13 de febrer. La convocatòria dels E-TECH 2015, dirigida a empreses, administracions, entitats i particulars de Girona que hagin dut a terme projectes o iniciatives TIC durant el 2015, es reparteix en deu categories. Els interessats en participar poden presentar les seves candidatures des del web www.premisetech.com.  Impulsats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), amb la col·laboració de Diari de Girona, el nom dels guanyadors es farà públic el proper 29 de febrer en una gala a  l'Auditori Palau de Congressos de Girona.

 

Un jurat serà l'encarregat d'elegir els guanyadors de cinc de les deu categories. Aquests són:

 

 -Premi a l’aplicació de les TIC a l'empresa, guardó que vol reconèixer l'empresa que, sense pertànyer al sector de les TIC, hagi apostat per incorporar aquestes en la seva estratègia, i al proveïdor gironí que li ha proporcionat aquesta solució.

 

- Premi a la recerca i la innovació en TIC, destinat a l'empresa, entitat o institució gironina que hagi encapçalat un dels principals avenços tecnològics de l’any.

 

- Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC, que amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci de Normalització Lingüística, premiarà el projecte TIC més destacat pel que fa a la gestió del multilingüisme, al tractament de la llengua i la comunicació i la projecció del català en el sector.

 

- Premi a la trajectòria de l'empresa TIC, per reconèixer el camí empresarial realitzat per una empresa gironina del sector de les TIC de més de cinc anys de vida.

 

- Premi a l'empresa TIC emergent, dirigit a les empreses emergents de la província i del sector de les TIC de fins a cinc anys de vida.

 

Paral·lelament a les cinc categories anteriors, en quatre més els guanyadors sortiran després d'una votació popular, realitzada entre el 15 i el 23 de febrer, mitjançant una plataforma d'Internet habilitada per a l'ocasió. Aquestes categories són:

 

- Premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí, per a webs, aplicacions o serveis digitals.

 

- Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa, que condecorarà aquella organització o particular que hagi aprofitat de forma destacada i amb pocs recursos econòmics les possibilitats que ofereix Internet com a plataforma pel desenvolupament de tot tipus de projectes (com ara bloggers, youtubers o d'altres fenomens virals d'internet).

 

- Premi a la millor iniciativa en l’administració local; que vol distingir una administració pública gironina que hagi ha contribuït en el desenvolupament de les TIC al servei de la ciutadania.

 

- Premi del públic a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina, per premiar accions de màrqueting digital, valorant-se l'ús, a més d'internet, d'altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que explotin les seves diverses potencialitats.

 

Per últim, els premis digitals de Girona tornaran a premiar al Referent digital E-TECH 2015, que vol reconèixer aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital i que s'anunciarà a mitjans de febrer, elegit per l'organització dels Premis.