Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL

Anglatecnic estarà present a l'IBC d'Amsterdam

Escrito por Agencias Externas el 04/10/2022 a las 10:55:56
1097

Anglatecnic ha donat a conèixer que exposarà a la fira IBC d’Amsterdam, concretament a l’estand 5.C43, per tal de mostrar la seva nova plataforma Fingercloud per a la gestió i producció de serveis d'accessibilitat per televisió i la solució d'Adressable TV.


FingerCloud és una plataforma modular per la producció de serveis d'accessibilitat, d'aplicacions per la gestió del flux de producció i la producció de tots els serveis d'accessibilitat necessaris pels programes de TV i ràdio de les emissores de televisió (subtitulació, audiodescripció i llengua de signes).


També exposaran la solució d'Addressable TV com a part de la seva plataforma Fingertext, que s'integra perfectament amb la continuïtat i insereix els esdeveniments a la senyal DVB. Una bona solució per a creativitats de tipus anunci i enquestes en temps real per als televisors preparats per HbbTV.


També es podrà preguntar per la seva coneguda solució modular Fingertext per a la producció, gestió, transmissió i inserció dels serveis d'accessibilitat (subtítols i audiodescripció) i serveis de dades (teletext, EPG, HbbTV, Stream Events) a la senyal de TV, totalment integrat amb la continuïtat de l'emissora de televisió i els seus fluxos.


I per últim però no menys important, també hi exposaran la seva plataforma d'entrega de materials Nube que permet a les productores enviar tots els continguts audiovisuals i metadades d'una producció a l'emissora de televisió.


Podeu trobar-ne més informació aquí.