Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. ACCIÓ es transforma per fer front al Covid-19

ACCIÓ es transforma per fer front al Covid-19

Escrito por Agencias Externas el 06/04/2020 a las 21:47:44
930

A ACCIÓ s’estan adaptant per crear nous canals d'assessorament i nous serveis orientats a les necessitats socials i empresarials provocades per la situació d'emergència sanitària.


Per això, posa a la disposició de les empreses l'ACCIÓ Virtual Desk, la resposta ràpida del departament a la nova realitat. Des del Virtual Desk d'ACCIÓ s’ofereix un sistema multicanal d'atenció a consultes, d'assessorament empresarial i de seguiment de projectes.


Des d’ACCIÓ també s’ha llançat el nou Marketplace empresarial Covid-19, dirigit a totes aquelles empreses que puguin oferir o estiguin buscant solucions tecnològiques, serveis sanitaris o altres serveis que ajudin a fer front als nous reptes provocats pel Covid-19 i per les mesures sanitàries imprescindibles que cal adoptar.


En aquest Virtual Desk s’hi pot trobar:


#1 Xats a mida
En els quals s’atén i es resol qualsevol dubte de forma immediata reforçant el canal de xat d'ACCIÓ. S’ha reforçat amb un equip d'especialistes en innovació i internacionalització empresarial que responen al moment. L’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització també atendrà via xat totes les consultes vinculades a l'exportació i a la mobilitat de mercaderies entre països.


#2 Assessorament a través de videoconferència
Per rebre assessorament i parlar sobre un nou projecte, o per abordar consultes més complexes, es fan videoreunions sota demanda. L’equip d'experts d’ACCIÓ està a disposició de les empreses tant des de Catalunya com des de les oficines d’arreu del món.


#3 Projectes en curs
Si ACCIÓ ja està treballant amb la vostra empresa, agilitzaran la coordinació dels projectes mitjançant un account manager personalitzat i ampliaran els canals perquè us hi comuniqueu fàcilment.


#4 Marketplace empresarialCovid-19
Per a les empreses que busquin o ofereixen solucions tecnològiques o sanitàries per ajudar a combatre la crisi del #Coronavirus, en pocs dies publicaran les propostes rebudes i treballaran perquè arribin al seu destí.