Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. 51ena trobada online de centres innovadors

51ena trobada online de centres innovadors

Escrito por Agencias Externas el 29/09/2020 a las 22:38:02
1018

Aquest curs serà atípic i exigent, pel que es fa necessari poder planificar i actuar amb encert més que mai.


Per això, Pangea, amb el suport de l'Escola Virolai, FEDAC, Escola Pia de Catalunya i Jesuïtes Educació ha organitzat la 51ena Trobada de Centres Innovadors, i 8ena de Catalunya, en línia i amb activitats síncrones a través de plataformes de comunicació virtual (tallers, presentacions, ponències, taules rodones...) el dimecres 30 de setembre.


En aquesta jornada en línia s’hi podran trobar idees útils per aplicar a l’aula/escola. També s’hi poden compartir les experiències en panells temàtics, o bé oferir un taller/presentació en directe.


La jornada (en format smart virtual Dim, on cadascú podrà estar on li interessi i el temps que tingui disponible) ofereix diversos espais per a compartir i interactuar:

 

  1. Es poden presentar comunicacions a l'espai asíncron dels panells temàtics de comunicacions. Les comunicacions no s'exposaran oralment, però els interessats podran deixar comentaris als autors, que rebran una acreditació i, si ho desitgen, podran publicar el seu treball a la revista Dim. ARA ja es poden consultar les comunicacions rebudes als panells temàtics
  2. També es poden oferir tallers/presentacions síncrones (de 30 minuts). En el programa del matí del 30-9 s'indiquen els horaris i els inscrits ja poden reservar plaça als tallers/presentacions als que vulguin assistir el 30 de setembre al matí.
  3. Finalment, en el programa de la tarda del 30-9 s'oferirà un webinar amb ponències i taules rodones d'especialistes a través de la  plataforma de comunicació virtual DIM-EDU. Entre d'altres hi participaran:
  • Coral Regí. Escola Virolai
  • Modest Jou. Director General de FEDAC
  • Enric Masllorens. Director de Jesuïtes Educació
  • Jaume Montsalvatge. Responsable de l'Àrea de Pedagogia i Innovació de l'Escola Pia de Catalunya
  • Evaristo González. Director de l'IES Torre del Palau
  • Miquel Àngel Prats. Facultat Blanquerna. URL
  • Rosa M. de la Fuente. Secretaria de la SCP
  • M. Victòria Gómez. Vicepresidenta del COPEC
  • Francina Martí. Presidenta de l'AM Rosa Sensat
  • Ana Municio. Presidenta de l'A. Espiral


Les inscripcions son gratuïtes i ja estan obertes. També s'admeten comunicacions i tallers/presentacions sobre els tòpics de la jornada. Interessen especialment comunicacions que expliquin les adaptacions que es fan en els centres per respondre a les restriccions que imposa la COVID-19.