Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. 51 Trobada de centres innovadors

51 Trobada de centres innovadors

Escrito por Redacción TNI el 01/09/2020 a las 19:38:37
3086

Amb el suport de l'Escola Virolai, FEDAC, Escola Pia de Catalunya i Jesuïtes Educació, s'està organitzant la 51 TROBADA DE CENTRES INNOVADORS (8ena a Catalunya) ON-LINE i amb activitats síncrones a través de plataformes de comunicació virtual (tallers, presentacions, ponències, taules rodones...) el dimecres 30 de setembre http://dimglobal.ning.com/profiles/blogs/trobada51

 

La jornada (en format SMART VIRTUAL DIM, on cadascú podrà estar on li interessi i el temps que tingui disponible) oferirà diversos espais per a compartir i interactuar:

 

1.- Es podran presentar comunicacions a l'espai asíncron dels PANELLS TEMÀTICS DE COMUNICACIONS, on les consultaran i podran deixar comentaris les persones interessades ( cada comunicació tindrà un FÒRUM propi). Les comunicacions no s'exposaran oralment, però les 10 que siguin més sol·licitades pels inscrits es podran exposar a través de la plataforma de comunicació virtual DIM-EDU a les exposicions síncrones de la tarda. Es donarà una constància als autors i qui ho desitgi les podrà publicar també a la REVISTA DIM.

 

2.- També es podran oferir TALLERS/PRESENTACIONS síncrones (de 30 minuts). En el programa del matí s'indicaran els horaris i els inscrits podran (més endavant) indicar a quins d'aquests tallers o sessions volen assistir-hi, i rebran l'enllaç per connectar-s'hi.

 

3.- Finalment, en el programa de la tarda s'oferiran dues sessions síncrones d'exposicions amb ponències i taules rodones d'especialistes a través de la  plataforma de comunicació virtual DIM-EDU.

 

Estan obertes les inscripcions gratuïtes AQUÍ i també s'admeten comunicacions i tallers/presentacions sobre els tòpics de la jornada. . Interessen especialment comunicacions que expliquin les adaptacions que feu en els centres per respondre a les restriccions que imposa el Covid-19.