Actualizado el 01/05/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL

Què pot fer la IA per a l'educació i la creació audiovisual?

Escrito por Redacción TNI el 09/05/2023 a las 23:15:13
1291

Sabíem que, més aviat o més tard, la intel·ligència artificial (IA) arribaria a les nostres vides. El que potser no imaginàvem és que ho faria a una velocitat i una força inusitades. La IA ja és aquí, ha arribat per quedar-se i ja està deixant la seva petjada en tots els àmbits de la nostra vida. L’educació i la creació de continguts documentals no s’escapen dels seus efectes. Com viu la docència i el món audiovisual aquesta nova realitat? És una amenaça o una oportunitat?

 

Nextus, la plataforma educativa per aprendre amb documentals, proposa una taula rodona per debatre sobre les aplicacions de les IA en l’educació i l’audiovisual el proper 20 de maig a les 10h al CCCB de Barcelona. Si vols assistir-hi, pots inscriure’t gratuïtament a: https://forms.gle/Y1Z5ivg5YcRkKYf7A


Tres persones expertes en el camp de la tecnologia, l’educació i el món audiovisual xerraran amb nosaltres per apropar-nos la IA al nostre coneixement. Si la tecnologia ens ofereix noves eines, com més aviat les coneguem, millor les aprofitarem.

 

Participaran:

 

  • Karina Gibert: Catedràtica en Data Science & Artificial Intelligence i Directora del centre d'investigació Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) 
  • Miquel Àngel Prats: Mestre, Psicopedagog, Doctor en Pedagogia i investigador responsable de la línia eduTIC del Grup de recerca consolidat PSiTIC (Blanquerna)
  • Anna Manso: Guionista, escriptora i comunicadora audiovisual

 

Jornada CCCB