Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Premis Creatic

Premis Creatic

Escrito por Redacción TNI el 22/09/2016 a las 20:56:37
1289

Els Premis Creatic que es lliuren cada any a Mataró (organitzats conjuntament per l’Ajuntament d’aquesta ciutat i el parc tecnològic TecnoCampus) han esta un poderós instrument per molts emprenedors per tirar endavant els seus projectes. L’etiqueta #exitCreatic al canal de You Tube del TecnoCampus, enllaç a

 

https://www.youtube.com/results?search_query=Casos+%23exitCreatic 

 

permet  conèixer de primera mà l’experiència dels que en algun moment han participat en els premis  i s’han endut algun dels seus guardons, que impliquen premis en metàl·lic i la possibilitat d’allotjar-se a la incubadora del TecnoCampus.

 

L’empresa Hoko-Esport, fundada per Joaquín León, ha apostat per reinventar fórmules i oferir roba tècnica esportiva que destaca per la seva qualitat i la seva funcionalitat. Va guanyar un dels premis Creatic i explica que “els premis Creatic van ser un gran impuls pel projecte, per donar-lo a conèixer i impulsar les vendes”. Altres guanyadors, com Jordi Samon i Manel Claus, apunten que els premis van ser per a ells “un plus d’il·lusió i sentir que el projecte valia la pena i tenia viabilitat”. Els Creatic, a més, donen oportunitats als més joves, com Sara Planells i Suso Cirajas, que mentre estudiaven van rebre el premi Creatic destinat a l’emprenedoria universitària pel projecte Wineys Cartoons.

 

 

 

Quantum

 

 

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert la setzena convocatòria dels Premis Creatic (enllaç a http://www.tecnocampus.cat/ca/emprenedoria/premis-creatic) , adreçats a emprenedors i emprenedores amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació i a empreses de recent creació. Les empreses Sirsa i Banc Sabadell són les patrocinadores dels premis, dotats amb 16.500 euros en les diverses categories.