Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL

Parlem telecom: la potència del sector TIC a l'economia catalana

Escrito por Redacción TNI el 26/11/2020 a las 18:21:23
2595

(En castellano más abajo)

 

Enguany s’ha celebrat la catorzena edició dels Premis E-TECH i Parlem telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, n’ha sigut un dels patrocinadors. Per nosaltres és tot un orgull haver lliurat el premi al millor projecte, producte o servei digital Gironí a Chatforce.tech, que destaquen pel seu impacte al mercat, el seu potencial i la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris. El projecte, que el van desenvolupar el 2019, es tracta d’un xat professional simple, segur i legal, orientat a la comunicació dins les empreses. La principal característica d’aquest és la maximització de la capacitat comunicativa de l’empresa, minimització de riscos i fugues d’informació, i tot a través d’una eina pròpia i legal.


Des de Parlem telecom, empresa TIC Catalana i membre de CECOT, i2CAT, Feceminte, Telecos.cat , Barcelona Tech City i de la Cambra de Comerç de Barcelona, donem suport a totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu contribuir al desenvolupament econòmic, social i tecnològic del país. En aquest cas, el teixit TIC Gironí. 


El sector tecnològic és actualment el motor més potent de l’economia catalana, tal com ho demostren les dades sobre creació d’empreses i llocs de treball i les previsions de creixement i de facturació del “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2020”.  


En aquest sentit, els Premis E-TECH són essencials per fomentar la innovació i el talent, tan necessaris per contribuir al procés de digitalització del país, accelerat encara més per la situació actual.    


Parlem Telecom és l’operadora de telecomunicacions catalana nascuda l’any 2014 que aposta per un tracte de proximitat amb el client amb una identitat pròpia. La companyia, fundada i presidida per Ernest Pérez-Mas, enginyer de telecomunicacions i amb una llarga experiència en dirigir companyies del sector TIC, vol ser referent del sector al país i respondre a les necessitats de telefonia, Internet i televisió de ciutadania i companyies dels territoris de parla catalana. Des de 2019, i a partir de l’adquisició de Lemon Telecom, ha desenvolupat una nova línia de negoci, Parlem Empreses, amb què ofereix múltiples solucions tecnològiques innovadores a mida.

 

 


 

Parlem telecom: la potencia del sector TIC en la economía catalana


Este año se ha celebrado la catorceava edición de los Premis E-TECH y Parlem telecom, la operadora de telecomunicaciones de Cataluña, ha sido uno de sus patrocinadores. Para nosotros es todo un orgullo haber entregado el premio al mejor proyecto, producto o servicio digital gerundense a Chatforce.tech, que destaca por su impacto en el mercado, su potencial y la calidad de la solución que ofrece a sus usuarios. El proyecto, desarrollado en 2019, se trata de un chat profesional simple, seguro y legal, orientado a la comunicación dentro de las empresas. Su principal característica es la maximización de la capacidad comunicativa de la empresa, minimización de riesgos y fugas de información, y todo a través de una herramienta propia y legal.


Desde Parlem telecom, empresa TIC Catalana y miembro de CECOT, i2CAT, Feceminte, Telecos.cat , Barcelona Tech City y de la Cambra de Comerç de Barcelona, apoyamos a todas aquellas iniciativas que tengan como objetivo contribuir al desarrollo económico, social y tecnológico del país. En este caso, el tejido TI Gerundense.


El sector tecnológico es actualmente el motor más potente de la economía catalana, tal y como lo demuestran los datos sobre creación de empresas y puestos de trabajo y las previsiones de crecimiento y de facturación del “Barómetro del sector tecnológico en Cataluña 2020”.


En este sentido, los Premis E-TECH son esenciales para fomentar la innovación y el talento, tan necesarios para contribuir al proceso de digitalización del país, acelerado todavía más por la situación actual.


Parlem Telecom es la operadora de telecomunicaciones catalana nacida en 2014 que apuesta por un trato de proximidad con el cliente con una identidad propia. La compañía, fundada y presidida por Ernest Pérez-Mas, ingeniero de telecomunicaciones y con una larga experiencia en dirigir compañías del sector TI, quiere ser referente del sector en el país y responder a las necesidades de telefonía, Internet y televisión de ciudadanía y compañías de los territorios de habla catalana. Desde 2019, y a partir de la adquisición de Lemon Telecom, ha desarrollado una nueva línea de negocio, Parlem Empreses, con la cual ofrece múltiples soluciones tecnológicas innovadoras a medida.