Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Lliurament de diplomes i premis Top Secret Rosies 2021

Lliurament de diplomes i premis Top Secret Rosies 2021

Escrito por Redacción TNI el 21/12/2021 a las 10:51:38
1168

L’acte tindrà les següents parts:

 

18:00 Benvinguda Mariona Cíller, directora de SokoTech, directora de Top Secret Rosies i Karina Gibert, directora del Centre de Recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence,  (IDEAI-UPC) BarcelonaTech, directora acadèmica de Top Secret Rosies.

 

18:10 El nou món l’estem fent ara. Treballar en IA en el segle XXI. Montse Guardia Güell, cofundadora i CEO de Big Onion, especialista en estratègia de creació d’ecosistemes i gestió de projectes innovadors a gran escala en tecnologia de la informació i telecomunicació avançada: blockchain i la seva convergència amb IA i IOT.

 

18:30 Lliurament de diplomes a les participants al curs reglat Top Secret Rosies. Conductora de lliurment, Cristina Checa, enginyera tècnica en Telecomunicacions. SokoTech Project Manager de Top Secret Rosies 2021.

 

Lliuren els diplomes: Cristina Casado, adjunta a direcció de la Fundación Formación y Futuro, Jordina Torrents Barrena, Artificial Intelligence and Machine Learning Lead, Big Data & Artificial Intelligence Group a HP, Mariona Cíller, directora de SokoTech i directora de Top Secret Rosies i Karina Gibert, directora del Centre de Recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) BarcelonaTech, directora acadèmica de Top Secret Rosies.

 

18:40 Lliurament dels premis Top Secret Rosies. Conductora, Cristina Checa, enginyera tècnica en Telecomunicacions per La Salle, Barcelona. SokoTech Project Manager de Top Secret Rosies 2021.

 

Premi Top Secret Rosies al Challenge HP «Solucions per reconeixement d’imatges per a persones amb dificultats de visió».

 

Lliuren el premi: Jordina Torrents Barrena, Artificial Intelligence and Machine Learning Lead, Big Data & Artificial Intelligence Group a HP, Mariona Cíller, directora de SokoTech, directora de Top Secret Rosies i Karina Gibert, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAIUPC) BarcelonaTech, directora acadèmica de Top Secret Rosies.

 

Guardonada: Paula Camargo Romera, enginyera informàtica i biotecnòloga per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

 

Premi Top Secret Rosies al Challenge IRIS, Technology Solutions «Classificador d’imatges d’alta resolució etiquetades per experts humans».

 

Lliuren el Premi: Alejandro Rosales, director de Ciència i Tecnologia, IRIS Technology Solutions. Mariona Cíller, directora de SokoTech, directora de Top Secret Rosies i Karina Gibert, directora d’Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) BarcelonaTech, directora acadèmica de Top Secret Rosies.

 

Guardonada: Helena Martí Soler, llicenciada en Estadística per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en Salut Pública per la Universitat París Sud.

 

19:00 Cloenda Mariona Cíller, directora de SokoTech. directora de Top Secret Rosies. Josefina Antonijuan, vicerectora de Compromís Social i Igualtat de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC Barcelona-Tech.

 

Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.