Actualizado el 23/07/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Entrega els guardons dels Premis E-TECH 2021

Entrega els guardons dels Premis E-TECH 2021

Escrito por Redacción TNI el 06/12/2021 a las 21:07:29
991

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, ha lliurat avui, dilluns dia 15 de novembre, els guardons corresponent als Premis E-TECH 2021 que organitza la mateixa entitat.

 

Ver video completo

 

La tarda ha començat amb la conferència dels guardonats amb el Premi Referent E-TECH 2021 d’edicions anteriors, en la qual hi han pres part Dídac Lee (2014), Genís Roca (2017), Vicent Partal (2019), i el Dr. Ramon Brugada i Esteve Farrés (2020). Seguidament, ha intervingut la guardonada d’enguany, Anna Navarro Descals, en format de vídeo entrevista gravada per a l’ocasió, car la distingida no ha pogut ser amb nosaltres per trobar-se de viatge.


Seguidament s’ha donat pas a la gala dels Premis E-TECH, en el marc de la qual s’han donat a conèixer i lliurat els següents guardons (llistats segons categoria):


Premi Inforolot a l'aplicació de tecnologia a l'empresa

Premi que vol reconèixer a l'empresa que hagi apostat per incorporar la tecnologia en la seva estratègia, i al proveïdor gironí que li ha proporcionat aquesta solució. Patrocinat per Inforolot, empresa olotina amb més de 35 anys d’experiència en el mercat de les solucions informàtiques.

 

·       GUANYADOR: Cafès Cornellà i Eurecat, pel desenvolupament d’un model de propensió basat en Machine Learning

·       FINALISTES
Blue Room Innovation, per RECICLOS, un sistema de punts atorgats pel correcte reciclatge de la brossa
Automoció i Serveis del Nord-Est, per MOUI, un servei de mobilitat compartida


Premi a la millor iniciativa en l'administració local

Premi que vol reconèixer l'administració pública de les comarques gironines que amb actuacions, projectes o iniciatives millor ha aplicat la tecnologia al servei de la ciutadania.

 

·       GUANYADOR: Novostorm, per Garrotxa Approp, una aplicació realitzada conjuntament amb quatre associacions d’Olot, i que permet comprar i obtenir punts i descomptes per fer-ho, tot promocionant el comerç de proximitat.

·       FINALISTES: En aquesta categoria no s’hi ha presentat cap altra candidatura. El jurat ha sospesat la possibilitat de deixar-la deserta, però ha considerat que la qualitat i les fites aconseguides per Garrotxa Approp, la feien mereixedora del guardó tot i no haver-la pogut mesurar amb competència.


Premi BBVA a la recerca i la innovació tecnològica

Premi que vol reconèixer a l'empresa, entitat o institució gironina que hagi encapçalat un dels principals avenços tecnològics de l'any. Patrocinat per BBVA, entitat financera capdavantera en transformació digital.

 

·       GUANYADOR: MJN Neuroserveis, per DREAMER, un dispositiu que facilita la detecció precoç dels símptomes de la malaltia de l’alzheimer

·       FINALISTES:
Synaptiko, que consisteix en una plataforma en línia dedicada a la salut mental i emocional per a joves
Eurecat, per Funplast, un projecte d’impressió 3D de silicones líquides


Premi del públic al millor projecte, producte o servei tecnològic gironí

Premi que vol reconèixer aquell projecte, producte o servei gironí amb base tecnològica que destaqui per al públic en aspectes diversos com el seu impacte al mercat, el seu potencial, o la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris.

 

·       GUANYADOR: MJN Neuroserveis, per DREAMER, un dispositiu que facilita la detecció precoç dels símptomes de la malaltia de l’alzheimer

·       FINALISTES:
Vesteix-Tech, una iniciativa que combina el món de la moda amb el de la costura, per tal d’incorporar tecnologia als productes tèxtils
DCU Tecnològic, pels seus auriculars Bluetooth de transmissió òssia i que, per tant, deixen les orelles al descobert


Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa

Premi que vol reconèixer aquella organització o particular que hagi aprofitat de forma destacada i amb pocs recursos econòmics les possibilitats que ofereix internet com a plataforma pel desenvolupament de tota mena de projectes, així com el potencial sempre creixent de les xarxes socials.

 

·       GUANYADOR: Sònia Carmona, per La Food Lovers, un perfil en xarxes socials que promociona la gastronomia gironina i en català

·       FINALISTES:
AIMCAT, la iniciativa que va dur a l’AI Song Contest la primera cançó creada a Catalunya (i en català) mitjançant intel·ligència artificial
Ràdio Vilablareix, emissora cultural dels Països Catalans que promou la música i la cultura en la nostra llengua, gràcies a un treballat perfil de Twitter


Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC

Premi que vol reconèixer el projecte més destacat pel que fa a la projecció del català en el sector, a la gestió del multilingüisme, i al tractament de la llengua i la comunicació.

 

·       GUANYADOR: Enginy-era, entitat sense ànim de lucre que té com a objectius el foment de les disciplines STEM entre els més joves i, sobretot, les més joves, trencant estereotips de gènere i altres discriminacions

·       FINALISTES:
Tas Girona, per la seva app de gestió de comunitats de veïns
Ràdio Vilablareix


Premi a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina

Premi que vol reconèixer aquella acció de màrqueting digital duta a terme per una organització gironina, valorant-se’n l'ús, a més d'Internet, d'altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que aprofitant les seves característiques i possibilitats d'interacció es complementin i aportin millores a la iniciativa utilitzant-se de forma conjunta.

 

·       GUANYADOR: ex aequo per a AIMCAT i Ràdio Vilablareix

·       FINALISTES:
La Food Lovers


Premi a la trajectòria de l'empresa TIC

Premi que vol reconèixer la trajectòria empresarial d'una empresa gironina del sector de les TIC de més de cinc anys de vida, valorant-se aspectes diversos que la mostrin com una empresa consolidada al sector: resultats, facturació, personal contractat, presència als mercats, internacionalització, projecció, etc.

 

·       GUANYADOR: Glam Software, companyia productora de programari que disposa d’una solució d’ERP pròpia


Premi Parlem a l'empresa tecnològica emergent

Premi que vol reconèixer la trajectòria empresarial de les empreses tecnològiques gironines de fins a cinc anys de vida, valorant aspectes diversos com els resultats, la facturació, la projecció, la creativitat i innovació d'algun dels seus productes, el personal contractat, la presència als mercats o el seu creixement. Patrocinat per Parlem, l’operadora de telecomunicacions catalana.

 

·       GUANYADOR: Synaptiko, plataforma en línia dedicada a la salut mental i emocional per a joves

·       FINALISTES:
Tengui, app per posar en contacte els consumidors amb el comerç local
eBike, servei de rutes en bicicleta


Premi al Referent E-TECH 2020

Premi que vol reconèixer aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital.


Concedit a Anna Navarro Descals (Anna N Schlegel), vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global, i globalització de Procore Technologies entre altres càrrecs, per la seva brillant trajectòria i el seu compromís amb el territori.