Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Cap estudiant sense Internet

Cap estudiant sense Internet

Escrito por Redacción TNI el 03/03/2021 a las 20:22:25
893

ISOC-CAT, capítol català de la Internet Society, organitza via Zoom la conferència: Cap estudiant sense Internet a càrrec de  Jordi Clopés Esteban  de Mataró sense fils, secció local de la Fundació Guifi.net
 

En temps de pandèmia, el funcionament normal de la nostra societat ha estat trasbalsat, amb incidència directa en el món educatiu. La connexió d’internet s’ha reafirmat com una necessitat bàsica per combatre l’escletxa digital i garantir el dret a l’educació dels ciutadans i ciutadanes, sobretot en edat escolar.

 

En aquest context, neix el projecte Cap Estudiant Sense Internet amb el propòsit de connectar a la xarxa tots aquells estudiants que no disposen de recursos, oferint diverses solucions tècniques i amb la implicació de voluntaris, entitats públiques i privades, i la ciutadania en general.

 

https://capestudiantsenseinternet.org/
 

Veure l’enllaç de la videoconferència a la nostra web

 

www.isoc.cat

 

La conferència tindrà lloc el divendres, 5 de març de 2021 Hora: 17:30


Finalitzada aquesta conferència, ISOC-CAT tindrà la seva Assemblea General anual a la qual podran assistir les persones interessades. Els associats rebran l’enllaç de la videoconferència per correu electrònic.

Altres interessats, el poden demanar a info@isoc.cat

www.isoc.cat

https://twitter.com/ISOCCAT