Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Barcelona, tercera ciutat europea preferida per iniciar una startup

Barcelona, tercera ciutat europea preferida per iniciar una startup

Escrito por Agencias Externas el 04/10/2022 a las 11:18:34
524

Barcelona es posiciona com la tercera ciutat europea preferida pels emprenedors per posar en marxa un nou projecte d’startup, segons el rànquing Startup Heatmap. El 20% dels i les fundadores d'aquesta tipologia d'empresa apunten a la ciutat com el lloc on podrien imaginar-se iniciar el seu projecte. Berlín i Londres es troben en primer i segon lloc, i Barcelona puja una posició respecte a l’edició anterior.


Barcelona es consolida com el principal hub digital i tecnològic d'Europa, amb més de 1.900 startups que generen 19.300 ocupacions directes, segons l'últim informe d’ACCIÓ. En aquest context, AticcoLab & Bizbarcelona llancen una Pitch Competition Barcelona, dins del marc del Bizbarcelona, l'esdeveniment que potencia la innovació i el talent, per a donar visibilitat i oferir recursos a startups innovadores que ofereixin solucions per a la digitalització d'empreses i negocis.


L'objectiu del Pitch Competition 2022 serà trobar solucions per a la digitalització d'empreses, negocis i startups digitals (SaaS o similar) que ajudin o millorin la digitalització i eficiència d'empreses i negocis: programari de Recursos Humans, de logística, gestió, finances, màrqueting, gestió de la informació, comercial, etc. Al Bizbarcelona participaran els cinc finalistes que es presentaran a l'esdeveniment de la Pitch Competition que se celebrarà el 9 i 10 de novembre a Fira Barcelona, i l'esdeveniment Pitch Competition tindrà lloc el dia 9. Allà es triarà el projecte guanyador amb la participació de la resta de col·laboradors de la convocatòria.


Les startups finalistes obtindran:

 

  • Visibilitat a través dels canals de comunicació de Bizbarcelona, Aticco i de la resta d'organitzacions col·laboradores en la iniciativa previ i durant la call.
  • 3 mesos de filiació gratuïta en Aticco Workspaces Madrid o Barcelona per a un màxim de 2 cofundadors.
  • Poder presentar en el Bizbarcelona i Demo en la zona Startups.
  • Descompte per a poder tenir un Booth en la Zona Startups de Aticco.
  • Accés a la selecció de perks de AticcoLab.


El projecte guanyador a més obtindrà:

 

  • Entrevista en vídeo/escrita que es difondrà en tots els canals de comunicació de Bizbarcelona i AticcoLab.
  • Fast track al programa d'acceleració d’AticcoLab.
  • Entrevista personalitzada i esment en la nota de premsa de les finalistes i guanyadores de la Pitch competition que es difondrà en mitjans nacionals.
  • Booth per a startups en la pròxima edició del Bizbarcelona.


Calendari

 

  • Dilluns, 19 de setembre: Inici de la convocatòria per a participar en la Pitch Competition.
  • Dijous, 27 d'octubre a les 23.59: Tancament de la convocatòria.
  • Dimecres, 2 de novembre: Anunci de l@s finalist@s per a la Pitch Competition.
  • Dimecres, 9 de novembre: Esdeveniment Pitch Competition en el Bizbarcelona.


Envia a AticcoLab (link) les dades necessàries per a conèixer millor el teu projecte. Si el teu projecte està entre els finalistes, (màx. 5 projectes) podràs presentar en la Pitch Competition que tindrà lloc el 9 de novembre en el Bizbarcelona. Els projectes finalistes obtindran un paquet d'ajudes en espècies per al seu projecte, valorat en més de 3.000€.