Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Editoriales
  4. >
  5. Adiós Carles Salvadó

Adiós Carles Salvadó

Escrito por Telecos el 16/01/2024 a las 20:42:39
1778

(Telecos)

M'agradaria acomiadar-me, encara que fos breument de Carles Salvadó. Malauradament ens va deixar l'11 de gener. Un Teleco de dalt a baix. Requeriria molt d'espai per glossar el Carles. Era polifacètic i cada apartat de la seva vida fructífera requeriria un capítol sencer d'un llibre.

 

Es va incorporar a les juntes de Telecos a mitjans dels 90 i ha estat un dels més actius i implicats col·laboradors. Va ser també Degà de la demarcació de Catalunya entre l'any 2003 al 2005. Posteriorment també va ser vicepresident de Telecos.cat.

 

Vam tenir molta relació quan vam coincidir ell com a Degà i jo president de l'ACET.

 

Des d'on fos que va treballar o va col·laborar, ja fos a la delegació del Ministeri, Infojobs, Puntcat oa la Generalitat, es va lliurar sempre al màxim i va prestar sempre la seva ajuda. Entenia el que volia dir pertànyer a un col·lectiu com el de Telecos, com ho havia estat a la Salle, la UPC o a Puntcat.

 

Arrollador en alguns casos i assenyat en els seus criteris respectant sempre les diferències d'opinions.

 

Hi ha moltes coses que recordaré d'ell, però en voldria destacar dues. Quan li preguntaves sobre alguna cosa de la feina: O t'ho resolc ara mateix o se m'oblidarà, i efectivament ho resolia immediatament.

 

I la segona un culer de tota la vida…

 

Una pena que se'ns hagi anat tan aviat, 57 anys és massa aviat. Al cel sigui, DEP.

 

Carles Martin Badell
 

--------------

Me gustaría despedirme, aunque fuera brevemente de Carles Salvadó. Desgraciadamente nos dejó el 11 de enero. Un Teleco de arriba a abajo. Requeriría mucho espacio para glosar a Carles. Era polifacético y cada apartado de su fructífera vida requeriría un capítulo entero de un libro.

 

Se incorporó a las juntas mediados de los 90 y ha sido uno de los más activos e implicados colaboradores. Fue también Decano de la demarcación de Catalunya entre el año 2003 a 2005. Posteriormente también fue vicepresidente de Telecos.cat.

 

Tuvimos mucha relación cuando coincidimos el como Decano y yo presidente de la ACET.

 

Desde donde fuera que trabajó o colaboró, ya fuere en la delegación del Ministerio, Infojobs, Puntcat o en la Generalitat, se entregó siempre al máximo y prestó siempre su ayuda. Entendía lo que quería decir pertenecer a un colectivo como el de Telecos, como lo había sido en la Salle, la UPC o en Puntcat.

 

Arrollador en algunos casos y sensato en sus criterios respetando siempre las diferencias de opiniones.   

 

Hay muchas cosas que recordaré de él, pero querría destacar dos. Cuando le preguntabas sobre alguna cosa del trabajo: O te lo resuelvo ahora mismo o se me olvidará, y efectivamente lo resolvía de inmediato.

 

Y la segunda un culé de toda la vida…

 

Una pena que se nos haya ido tan pronto, 57 años es demasiado pronto. Al cel sigui, DEP.

 

Carles Martin Badell