Actualizado el 01/05/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. 3a edició del Forum TurisTIC

3a edició del Forum TurisTIC

Escrito por Redacción TNI el 31/03/2015 a las 18:57:20
2636

Els dies 15 i 16 d’abril tindrà lloc al CaixaForum Barcelona l’edició més internacional del Forum TurisTIC, el congrés sobre l’evolució, reptes i oportunitats de l’aplicació de les tecnologies digitals en el sector turístic. Sota el títol “El turisme de futur”, les ponències i taules rodones analitzaran l’estat actual del sector i abordaran les tendències de futur de la mà d’emprenedors, pimes, centres de recerca i escoles de negoci tant nacionals com internacionals. Entre ells, referents com ITB Berlin (Alemanya), l’Auckland University of Technology (Nova Zelanda), el DFRG (centre d’R+D especialitzat en l’anàlisi i fusió de dades geoespacials de Suïssa), l’escola internacional de negocis The Hague, (Països Baixos) o l’IESE.

 

L’acte inaugural, dimecres dia 15 d’abril a les 09:30h, anirà a càrrec de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro, del director executiu de Promoció de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona), Josep Maria Marquès, del diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, i del director general de Barcelona Digital, Carles Fradera.

 

L’acte està organitzat per Barcelona Digital, integrant d’Eurecat, el gran centre tecnològic de Catalunya (membre de la xarxa TECNIO).     

 

Inscripcions Gratuïtes a la pàgina oficial del congrés www.forumturistic.com.

Dies: 15 i 16 d’abril del 2015