Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL

IOTSWC side event: L'IoT i les tecnologies digitals avançades

Escrito por Agencias Externas el 29/10/2019 a las 18:09:33
1148

L’Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC) organitza la taula rodona “L’IoT i les tecnologies digitals avançades”, com a side event de la fira de referència del sector (l’IoT Solutions World Congress), i amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada als professionals de l’enginyeria interessats o vinculats al món de l’IoT.


Els assistents podran conèixer, de primera mà, algunes iniciatives d’èxit que aporten valor a l’hora d’encarar projectes que integren les tecnologies més avançades (relacionades amb el Blockchain, el 5G, la Intel·ligència Artificial o la Ciberseguretat) aplicant solucions IoT, així com considerar els seus aspectes més rellevants i particulars.


Per això, comptarem amb la participació d’experts de diferents àmbits. A més, hi haurà espai per al debat i l’intercanvi d’opinions, experiències i coneixements.


Quan: Dimecres 30 d’octubre, de les 11.30h a les 14h
On: Fira de Barcelona (Recinte Gran Via), Sala de Premsa (Auditori) mapa d’accés
Inscripció gratuïta a través del següent enllaç (places limitades)
*Un cop confirmada la inscripció, i uns dies abans de l’acte, rebreu el codi que us permetrà el registre gratuït a l’IoTSWC (Exhibition Pass valorat en 100€)


11.30h Acreditacions i Cafè-networking
12.00h Presentació de la Jornada, a càrrec de Joan Giró, president del Consell Assessor de l’APTICC 
12.05h Taula rodona: “L’IoT i les tecnologies digitals avançades”:
IoT i Blockchain”, a càrrec de Francisco Sarrias, Senior Sales Engineer a Jelurida Swiss SA.
Impacte de la 5G en l’IOT”, a càrrec de Xavier Núñez, responsable de Desenvolupament de Negoci de 5G a la Fundació i2CAT.
Aplicació d’IoT i el Bessó Digital per millorar l’eficiència energètica d’una nau industrial”, a càrrec de Pere Tuset, professor, investigador i director acadèmic del Màster en Indústria 4.0 a la UOC i coordinador del Grup de Treball Smart cities, IoT i Indústria 4.0 de Telecos.cat.
Connectivitat i relacions amb l’IOT”, a càrrec de Jorge Arasanz, director d’Infraestructura de Xarxes d’Alcatel-Lucent.
Modera: Rosa Paradell, Innovation Business Development Director de la Fundació i2cat i coordinadora del Grup de Treball Smart cities, IoT i Indústria 4.0 de Telecos.cat.
13.30h Torn obert de paraules
13.55h Acte de cloenda, a càrrec de Pedro Linares, vicepresident de l’APTICC i president de Telecos.cat