Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Iniciativa Barcelona Open Data llança la hackató DadesXDones

Iniciativa Barcelona Open Data llança la hackató DadesXDones

Escrito por Guillem Alsina el 13/03/2019 a las 17:29:20
827

Barcelona Open Data col·labora amb Dones en Xarxa en el marc del projecte DadesXDones, del qual en comença la segona fase consistent en co-crear una aplicació per dinamitzar i promoure l’activitat econòmica de serveis a les famílies i domèstics de la ciutat de Barcelona.


La iniciativa s’impulsa des d’entitats i col·lectius de Barcelona com són Dones en Xarxa, Mou-te Les Corts, la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones, Vocalia de dones de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Genís.


A la primera fase del projecte, es van construir solucions amb apps basades en dades obertes per a millorar l’activitat econòmica de les cuidadores als barris. Ara, el 16 de març es vol desenvolupar una App operativa a partir dels 3 prototips seleccionats a la primera hackató.


L’objectiu final és que aquesta aplicació (que es podrà desenvolupar amb un pressupost de 7.000 €) contribueixi a promoure l’activitat econòmica d’un sector majoritàriament femení i sovint invisibilitzat i infravalorat. Es tracta d’aquelles professionals dedicades a les cures de gent gran, serveis a la infància, treballadores de la llar, responsables de petita botiga de barri, perruqueres, etc.


A més de les persones participants a la primera hackató, la convocatòria està oberta a totes aquelles persones amb habilitats en programació d'apps, disseny, innovació i TIC i expertes en serveis a les famílies i domèstic.


Podeu consultar les condicions amb profunditat a les bases.  


Horari, lloc de l’esdeveniment i inscripcions

 

 

  • Dissabte 16 de març. Matí (9h a 14h)
  • Centre Cívic Casa Groga (Avinguda Jordà, 27. Sant Genís dels Agudells, Districte Horta-Guinardó, 08035 Barcelona
  • Inscriu-te (Cal inscripció prèvia i és gratuït)