Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats

Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats

Escrito por Redacción TNI el 19/01/2017 a las 20:18:15
1256

El proper dimarts 24 de gener tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

 

La sessió, titulada “Gamificació o com millorar la qualitat de vida dels empleats”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

 

L’època en què l’ésser humà aprèn més i de forma més ràpida és la infantesa, i com ho fa? Jugant. Seguir aprenent amb jocs s’està convertint en el futur de les empreses. La gamificació, o l’ús de mecàniques de joc en entorns no lúdics i professionals per fomentar valors com la motivació o la concentració, s’està convertint en una eina tecnològica molt interessant per a millorar la qualitat de vida dels empleats. Fomentar estratègies interactives promou la participació voluntària dels treballadors i els ajuda a alinear-se amb els canvis digitals. Aquest esdeveniment es planteja continuar explorant la temàtica que ja es va tractar a l’edició d’esmorzars-networking de 2015 per tal d’analitzar aquesta tendència emergent a través de casos d’èxit.

 

Taula rodona amb la participació de:

 

  • Ramon Martí, Business Manager de l’àrea de Talent & Learning a UPCnet.
  • Esther Hierro, Comunicació i màrqueting a Marinva.

 

Joan Arnedo, Director del Màster en disseny i desenvolupament de videojocs, a la UOC, moderarà la taula rodona.

L’esmorzar tindrà lloc a les 9h a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC. L’acte finalitzarà a les 10:30h amb un esmorzar-networking.